Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, November 29, 2010

Breakfast Esok!

Salam!


Hwaargggghhh!!! Sedapnya menguap, haha! Ups.. Bakul dah tutup mulut k.. Hoho.. Today hujan turun tak berhenti dari pukul 2.30 pm tadi sampai la sekarang baru la tinggal rintik-rintik je. Bantal & tilam bersahut-sahutan memanggil sambil menggoda Bakul untuk dekat dengan mereka. Haha huekk!

Esok kami nak breakfast lasagna. Tadi Kak Zink dah ajar cara nak masak lasagna. Tapi instant lasagna la. Haha! Kak Zink cakap kalau nak masuk ke dalam microwave, tak payah guna pinggan, masuk bekas yang plastik dia tu je ha. Tapi sebelum tu kena cucuk-cucuk dulu bahagian atas tu kasi berlubang. Pastu panaskan dalam 10 minit camtu la. Senang kan? Hehe..


Ok. Bakul nak tengok movie V3 Samseng Jalanan ni. Jangan kacau ok. Daa! Nite2.. Zzzzz...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...