Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Tuesday, June 22, 2010

My Mind is the Scene of the Crime

I think I don't want to lose my bad secret in my mind..hahaha

This just trying to post the blog.






poster

Amazon Associates

Bakul baru je join ni!

Mintak Mangap...

ASSALAMUALAIKUM!

Hwaaa!!! Lamanya la Bakul tak update blog ni.. Mesti kalo ada orang baca, dia mesti kata Bakul ni hangat2 taik ayam jek.. huhu.. Yela, dulu semangat buat blog ni pun sebab nak cerita pasal Farmer.. Tapi sekarang ni Bakul dah tak ada contact ngan Farmer pun.. And tak tau pun apa perkembangan Farmer sekarang ni.. huhu.. Biarlah Farmer dengan kehidupan dia.. Bakul tak nak kacau la.. Andai ada jodoh, kami akan dipertemukan.. hahahhaa..

Ok, now Bakul dah habis study sebagai diploma student.. La ni Bakul tengah cuti la ni.. hehe... Tapi tak lama lagi Bakul nak study balik, sebagai degree student pulak, kat tempat yang sama.. hehe.. Bakul malas nak mintak tempat lain.. Lagipun IPTA kena ada MUET.. Bakul malas nak daftar nak amik exam MUET tu.. hik3... Tak pe la belajar kat tempat sama pun.. Yang penting Bakul still ada semangat lagi nak belajar kan? Kan? Hek

Haa.. Hari ni Bakul takde nak pergi mana2.. Dok rumah kakak jew.. Esok baru keluar p tolong Abang Ankle jual air cedok.. hehe.. Setakat ni je la laporan Bakul.. nanti ada pape Bakul post lagi.. Yeay!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...