Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Tuesday, November 23, 2010

Bibik - 2nd Day


Salam! 

Today tak banyak yang Bakul buat.. Cuma pagi tadi Bakul lupa nak bagi ubat kat Feri. So lepas lunch baru teringat then cepat-cepat bagi. Haha.. Bakul ni aunty yang ntah apa-apa kan? Kan? Hak3!

Bila Kak Zink balik, mesti tanya Bakul dah makan ke belum? Pastu suruh makan cheese cake yang ada kat ice box tu la. Haish.. Kadang-kadang Bakul terfikir, Bakul ni datang sini bukannya kena masak, tapi kena makan. Hahhaha.. Ok la tu.. boleh menaikkan badan yang tak mahu-mahu naik ni.. Hahahaha!

Ni cheese cake k.. ada coklat kat atas dia sepatotnya, rasa macam cadbury taw coklat dia.. hehhehe
Pastu tadi Kak Zink ajar camne nak masak pizza guna microwave.. Yelah Bakul mana tahu guna benda-benda macam ni. Kat rumah mak mana ada kan.. hoo.. Rupanya senang je nak gunanya. Hee.. Maknanya sekarang Bakul dah pandai dah! Yeay! hahhaaha, sengal~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...