Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, November 22, 2010

Bibik - 1st Day

Hye!!!!!!


Today ialah 1st day Bakul jadi bibik kat rumah Kak Zink untuk tahun ni pulak.. hehe.. Takde pape, kehidupan dilalui takde lah berubah mana. Eh tapi jangan salah fahamlah sangat. Bakul bukan jadi bibik betul-betullah. Bakul just jadi penjaga je kat rumah ni. Just ada la orang dewasa yang jaga rumah. Bukannya buat kerja rumah yang macam bibik betul-betul tu.. huu.. Lagipun tak susah mana pun sebab anak Kak Zink yang youngest, Feri, umur 7 tahun dah. So, takde la nak jaga apa pun. He..

Pastu Kak Zink pun balik awal hari ni. Pukul 3 petang dah sampai rumah dah. Terus hantar Feri pergi daftar kelas muzik. Hee.. excited je Feri dapat masuk kelas muzik. Tapi tak belajar lagi, pergi daftar je. Kelas muzik Feri hari Rabu nanti. Pulak tu Feri pun dah pandai main piano sikit-sikit. Dia tengok-tengok kakak dia main la tu.. Hee.. Pape pun, congratz Feri! Dapat jugak masuk kelas muzik! Yeay!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...