Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Saturday, November 14, 2009

Happy!!! Tapi...

Salam semua...hehe...hari ni Bakul happy sangat sebab dah habis paper exam untuk diploma...yeay!!! Sangat syok...he...bukan suka sebab dapat jawab betul, tapi sebab dah takde nak pening2 dah menjawab soalan... Tunggu next sem plak Bakul praktikal...memulakan alam pra-kerja...haha...


Ha bila dah habis paper ni ingat nak berfoya-foya la kan, nak meraikan kegembiraan ni..he...biasa kami student memang begitu la...So dengan itu, Bakul ada la ajak Farmer ni nak keluar..ala, yang Bakul cerita tu hari la.. kan.. Tapi Bakul takde la nak ajak direct terus...Bakul ni girl, so sifat pemalu tu lebih la..huhu


(13/11/09) 17.30

Bakul : I dah merdeka! Sangat syok!
Farmer : Haha. Baguslah camtu..he.. Jadi p la jalan2 meraikan kebebasan..he (He..ayat macam dia pun nak ajak Bakul keluar je kan?)


Bakul : Heh nak p mana la.. Tapi kamu buzy ke ni? Tak nak message takpe..kite ok je..tak nak message cakap tau, k


Agak lama juga message tu tak berbalas...Bakul jadi risau..sebab tadi pun Bakul ada message ngan kawan Bakul tapi dia call kata tak dapat apa2 message pun. So Bakul buat2 la message dia lagi sekali


Bakul : Sorry p mandi tadi..tapi kamu buzy ke ni? Tak nak message takpe..Kite ok je.. Tak nak message cakap je..tau


Tapi takde respond jugak..aik? hanphone Bakul ada masalah ke? huhu..dengan itu, Bakul try ambil tindakan lain dengan menukar sim ke handphone satu lagi..Bakul ada 2 handphone..Nokia and Samsung... handphone biasa je..huhu..pastu Bakul try lagi message Farmer ne tau yang ni dapat pulak kan..Bakul tak sabar nak ajak dia keluar ni..he



Bakul : Test2..dapat message kite tak? Handphone cam prob je ni...


Hmm...macam tadi gak..Farmer tak reply pun...hu..handphone murah kan..tu yang cepat rosak tu..huu... Tetapi...agak lama pastu, baru dapat message dari Farmer


(13/11/09) 20.03

Farmer : Ha..Bakul..He sorry.. Tadi keluarlah..tinggal handphone..Jangan marah..Nanti kite message ye.. Adoi..Tak kan tak nak message plak..hu


Arghh!!! Bakul marah!!! Kalau nak keluar pun tak boleh ke kasi tau Bakul dulu? Buat Bakul risau je..ingat handphone rosak la ape la..Tapi lepas tu Bakul dah tak reply dah message Farmer..kan dia kata nanti nak message..tunggu je la kan message dia..heh..Tapi macam sebelum2 ni jugak..Farmer tak kan message punya.. Dan..memang betul, Farmer tak message Bakul pun..hu sedihnya..sedih sangat...huu...macam selama ni Bakul yang terhegeh-hegeh nak kawan ngan Farmer..takpe la..dah orang tak nak kawan ngan kite kan.. nak tunggu pe lagi..biar je..biar je Farmer ngan kehidupan dia... Pastu kan, bila Bakul nak tidur pun, Bakul dah tak wish good nite Farmer..biasa Bakul wish je..hmm...dah tak nak kacau dia la..asyik Bakul je message Farmer dulu.. Bakul nak tunggu..bila pulak Farmer nak message Bakul dulu ek.. kite tunggu k...Tunggu... (Sedih..sedih...sampai keluar air mata - nangis la tu)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...