Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, November 30, 2009

Aiyok... Tak Tau....

Cakk!!! He..agak lama Bakul tak update blog ni.. sebab internet kat kampung macam ayam tonggek je.. huhu... Tapi sekarang Bakul dah ada kat umah Kak Daisy.. Esok baru pergi umah Kak Zink kat Puchong.. Kena jaga anak dia 2 minggu.. Sebab maid dia balik Indonesia jap..huhu...

Semalam kan Bakul pi amik lesen.. Bakul buat Kursus amali motosikal (3 jam) n Latihan di litar (3 jam).. maknanya sume skali 6 jam la.. Bakul start kursus amali kul 10a.m - 1 p.m.. pastu latihan kat litar kul 2p.m - 5p.m... Pastu A. Ankle amik Bakul terus balik Balakong...



Wah..pasni Bakul dah ada lesen 'L' motosikal..hehe..besh2..jadi la L pun..senang nak pi mana2... Ha pas balik dari Puchong nanti, Bakul nak terus amik Kursus amali kereta pulak.. kena amik cepat2 sebab tarikh nak abis tempoh setahun tu 23/12 ni..kalau terlambat, Bakul kena amik dari awal..ark!!! tak nak!!!

Tapi kan Bakul ngah sedey ni...huhu..cincin Bakul hilang la..cincin emas tu..Kak Daisy yang bagi.. huhu... Ceritanya camni.. Bakul tanggalkan cincin tu masa Bakul buat latihan kat litar, pastu kat dalam kereta A. Ankle, ntah cmne ntah Bakul lupa nak pakai balik.. pastu si Kiss ni main2 la kat beg Bakul.. pastu dah sampai umah Kak Daisy baru Bakul ingat nak pakai.. tapi bile cari2 takde plak..huhu.. dah suruh A. Ankle carikan dah.. Tapi dia kata takde plak..huhu..




K ni cerita Farmer lak..takder citer pe la..juz nak cakap dia start praktikal Jumaat ni..haha.. keje lek lok  k Farmer!!! Bakul akan sentiasa support Farmer..k.. Chayok2!!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...