Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Tuesday, March 27, 2012

Big Apple Taufan Bagi Bakul

Ohohoiii~ Petang yang panas nampaknya... 6.40 p.m pun still panas lagi. Alhamdulillah. 

Pada petang inilah juga, 5.35 p.m, Bakul terima suatu pemberian dari jejaka melalui perantaraan. Haha bunyi macam nak bagi saka aje. Hek2. Siapakah empunya gerangan jejaka itu? Hensemkah beliau? Mengapa kehenseman menjadi persoalan? Wakaka! Sedikit merapu sudah.

Jejaka yang tak encem tu opcos la Encik Taufan nama gerangan. Hihihi. Beliau bagi Bakul sejenis donat yang famous tapi bukanlah Famous Amous. Donut tu namanya Big Apple. Haha.

Plastik beliau

Kotak beliau

Donut beliau

Hari tu Taufan bagi buah epal. La ni beliau bagi Big Apple plak. Pasni agak-agak, apple apa plak yang Taufan nak bagi ye? (Nak bagi? Nampak sangat Bakul terhegeh ngan pemberian orang)

Epal sempena Apple Day

Mesej dari Taufan. "Keh3". Tak bagitaw nama pun boleh tau ni dari beliau. Heh.


Donut beliau lagi sekali
Kelihatan di situ donut tidak mencukupi bilangan 12 di dalam kotak. Mengapakah? Mengapakah lagi sekali? Kerana orang perantaraan itu telah mencurinya terlebih dahulu! Wahaha! Trimas kat beliau banyak-banyak. Kenapa? Kerana Bakul dan kawan-kawan yang lain tidak berdaya menghabiskannya. Roomate Bakul pun Bakul bagi dua biji sebab dia tak makan nasi lagi. Boleh la pulun suruh dia amik dua. Hehe.

Taufan ni apalah pemurah sangat. Kalau dia nak bagi, 2 biji je dah cukup untuk Bakul. Ni tak, dia beli banyak-banyak then suruh Bakul share-share dengan kawan yang lain.

Dengan itu, terima kasih banyak a lot la ye Encik Taufan. Jasamu ku kenang!

Message-message:

Bakul : Tq la
Taufan: Welcome la

--------------------------------

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...