Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, April 18, 2011

Semangat Kite Bakor Aje!

Assalamualaikum! Selamat Hari Isnin! Haha


Bersemangat tak hari ni kawan-kawan? Semangat la ek. Tanpa semangat anda, Malaysia tak kan maju. Cewah! Haha! Cakap pasal semangat, Bakul pun rasa bersemangat jugak hari ni. Ermm... minggu ni  Bakul ada kuiz Mathematics IV dan dua assignment Bakul kena hantar; Introduction to Microprocessor (Micro-p) dengan Essential Management Principle (EMP). Tapi Bakul nak kalut-kalut dengan Micro-p je sebab Bakul dah buat sikit yang EMP tu. So Bakul serahkan kat partner Bakul je la bagi dia sudahkan. Senangkan je kan kalau dah buat awal-awal, pastu yang baki-baki bagi kat partner je. Haha. First time kot Bakul buat kerja awal ni. Pecah record nih. Haha!

Bakul nak balik kampung minggu ni boleh tak? Eh dah cuti semester ke? Haha tak la, sebenarnya minggu depan study week. Kelas dah takde. So Bakul nak balik la kejap nak jumpa mak. Hehe. Whee! Tak sabarnya nak balik. Eleh, kat rumah bukan buat apa-apa pun. Memang la, tapi bila ada kat rumah sendiri, feel dia lain kot. Kan? Kan? Hhaha

Ok lah. Selamat Berhari Isnin!
## ni ada sikit pantun ni.
Hari Isnin kelas bermula
Rasa malas itu perkara biasa
Tapi nak buat macam mana
Tak kan kita nak bakor aje!
 HAhahhahahahaha! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...