Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Thursday, April 14, 2011

Oh Begini Rasanya... (^-^)

Hari ni Bakul takde kelas pun satu hari. Esok pun takde kelas jugak. Horeeyyy, cutiiii! Hmmm tapi assignment berlambak kot tak siap lagi. Ada yang nak kena hantar Jumaat pulak tu. Aduish, kalau la assignment tu senang, dah lama Bakul siapkan dan hantar awal-awal. Terus dapat markah tambahan. Tapi, assignment tu bukan la susah seperti yang dijangka. Sebab ianya memang susah gila-gila wa cakap lu! Ayoi... Bila la Bakul nak pandai ni. Uhuk3..

Tadi Bakul buat sesuatu untuk Bakul Peace Craft. Sesaje je buat. Tapi kawan-kawan tolong lah beli ye. Plizzz... Hoho. Bunyik cam desperate je kan. Malu-malu. Huhu. Kalo nak tau Bakul buat apa, nanti pergi kat sini ye. Tengok-tengoklah dulu. Kalau berkenan, beli le ye yop, yong. Hoho.

Jumaat petang Bakul nak pergi Continental Sdn Bhd kat Petaling Jaya. Nak tangkap gambar. Buat apa? Nak letak kat dalam assignment Essential Management Principle. Konon bukti la yang kami pergi buat company visit kat situ. Haha. Tangkap gambar kat depan tu jek la. Haha. Konon-konon.

Sabtu ni jom pergi Masjid Jamek! Kite shopping-shopping la. Menghabiskan duit yang tak berapa nak ada ni ha. Sambil-sambil tu boleh cuci mata tengok awek cun. Kan ramai awek cun dah sekarang ni. Haha. Bakul yang pompuan ni pun tengok diorang boleh cair tau. Perghhh~ Hahaha

Ok ok ok. Dudda dudda~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...