Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, February 27, 2012

AL-QURAN Buku Cerita Saya!!!

->
Kawan2.. AL QURAN best!

Sebab apa?

1. Sebab al quran ni la buku yang tak menipu. Semuanya betoi. 100%!!!

2. Beliau juga ada magic! Tak caye? Buktinya, bila kita baca je, hati kita jadi tenang n lembut lemah gemalai. Haha! 
3. Yang best lagi plak, bila kita baca surah 3 Qul je, surah yang pendek-pendek yang amat tu, macam kita baca satu al quran. Ajaib sungguh!

Best sangat kan al quran ni? Ngee..
Kalau ada yang nak tambah pun boleh.. Hehe {~.~}

# Betulkan kalau Bakul salah.
 
*Psst... sebenarnya minggu ni Bakul ada Phase Test. Doakan Bakul dapat jawab soalan dengan tenang dan jawab semuanya betul ye. Tq kawan2!
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...