Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, March 14, 2011

Takut VIVA! Bukan Viva La Vida...

Huhu sekarang ni Bakul rasa tak sedap hati. Tadi pukul 12 Bakul tak datang kelas Microprocessor. Kawan-kawan kelas hantar mesej tanya Bakul tak datang kelas ke? Sir nak buat viva ni. Viva ni kira macam interview la. Nanti lecturer Bakul akan tanya semua soalan pasal assignment tu. Kan Bakul ada citer pasal assignment programming yang kena buat tu kan. Ha assignment tu la yang lecturer Bakul nak viva. Ish cuak je Bakul rasa. 

Sebenarnya memang Bakul berniat pun ponteng kelas ni. Hu jahat kan Bakul? hu.. La ni sir nak buat viva pulak. Tapi memang Bakul tak kan datang kelas jugak. Classmate pun banyak kali hantar message tapi Bakul tak reply pun. Kepala bengong apa Bakul ni? Eish..

Pastu classmate Bakul sent message lagi. Dia kata viva tak jadi. Sir nak buat hari khamis. YAHOO!!! Lega sikit Bakul rasa. Ha? What? Thursday? Alamak! Bakul ada Public Lecture la time tu. Bakul kena attend sebab Bakul AJK yang kena uruskan bahagian hadiah. Adoi. Camane plak ni? Adeish. Masalah lagi ni. Maknanya Bakul kena jumpa sir jugak ni. Huhu. 


Tapi viva khamis ni. TAKUT!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...