Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Friday, March 11, 2011

Kelegaan Satu Kepuasan

Alhamdulillah. Akhirnya siap jugak assignment Bakul ngan partner Bakul buat. Kali ni rasa lega dia lain macam. Tak sama macam buat assignment lain. Sebab yang ni killer subject kot. Subject Microprocessor, kena buat programming. Bakul memang lemah kalau benda-benda macam program ni. Rasa nak termuntah je buatnya. Haha. 

Tapi pape pun semua dah setel. Bakul nak ucap terima kasih banyak-banyak la kat partner Bakul yang sangat banyak berjasa untuk siapkan assignment ni. Tanpa beliau, memang kacau bilau la program yang Bakul buat. Hehe

Ok. Langkah seterusnya, Bakul nak buat report tentang English Exhibition pulak. Yang ni untuk subjek Technical Communication. Kena buat 200 words. Semalam Bakul main puas-puas, pastu dapat banyak gula-gula woo. Hahaha, macam best je kan. Hahaha!
 
Kepada budak-budak yang perasan masih bersekolah tu, akak Bakul nak ucapkan selamat berholiday! Berholidaylah dengan sebaik mungkin ye. Adios! 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...