Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Thursday, December 1, 2011

Pengenalan Baru

Salam...

Owh rasanya dah lama sangat tak mengadu domba dalam ini bellogg. Selalu copy paste article je. Hoho. Dan satu lagi sebab....sebab dah tak ada citer pasal Farmer. Uhuhu. 

Tapi kalau Bakul nak citer pasal Taufan ok tak? Relationship Bakul & Taufan lebih kurang je macam relationship Bakul & Farmer. Tapi yang ni, Taufan yang minat Bakul. Hik3..malu pulak rasanya cakap macam ni. Hak3!

Bakul : Esok nak pegi Nilai 3
Taufan: Owh buat apa? Beli barang ke?
Bakul : Mesti la shopping. Kalau tak, baik tak payah gi sana. Hehe. Nak pegi beli barang abang nak tunang. Hoho.
Taufan: Nak datang time abang tunang boleh?
Bakul : Awak nak tolong bawak barang hantaran ke? Haha!
Taufan: Boleh je. Hehe. Abang ipar katakan.
Bakul : Eh. Bila masa pulak ni? Eh2
Taufan: Eh bila eak? Lupa la. Haha

Hoh sengal je Taufan ni kan. Hehe. So far, Bakul tak ada lagi masalah berkawan dengan beliau ni. Ok2 je setakat ni. Mintak2 kami kawan baik2 aje ye. Hehe

Bakul ada citer dekat Kak Daisy pasal Taufan nak ikut hantar tunang Abang Ajak.

Bakul : Kak, ada kawan kite nak ikut 24hb ni.
Kak Daisy: Ha dia duduk mana?
Bakul : Tak jauh. Manjung je.
Kak Daisy: Boleh la ikut. Takde masalah.

Hoho. Kak Daisy pun dah cakap camtu. Maknanya boleh la. Ok lepas ni nak bagitahu Taufan. Tapi tak tau la Taufan jadi pegi ke tak ni. Mana la tau kan hari tu dia cakap2 ayam je. Tambah pulak dia dah start kerja part time ni ha. Hehe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...