Klik di sini!

Jom Berhoye-hoye!

There was an error in this gadget

Monday, December 7, 2009

BUAT SEHABIS BAIK!!!



Wah!!! Lamanya Bakul tak update blog..huhu.. bukan dah melupai.. tapi sekarang ni Bakul ada kat rumah Kak Zink kat Puchong, jaga anak2 dia sementara dia pi keje.. Memang la Bakul selalu online tapi Bakul juz update facebook jek.. Nak menaip kat blog ni sedikit malas la plak.. uhuhu...  


Alhamdulillah..Bakul sihat je kat sini.. keje Bakul jaga budak2 ni je.. bagi makan, kemas rumah pe semua... takde la susah mana pun..he.. ok je.. tak patah tulang pun lagi, hek!


Macam biasa la, mesti nak cerita pasal Farmer, hehe.. semalam (5/12/09) Farmer punya birthday.. dah tua pun dia.. hak3.. tapi tak lama lepas kitorang message tu, handphone Farmer rosak plak dah.. ish3.. cian Farmer.. Time birthday pun ada je yang buat hal... Tapi Farmer tu yang tak pandai jaga handphone.. wekk..

Bakul : HAPPY BIRTHDAY! macam biasa la mesti nak wish semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Happy2 slalu ya! =)
Farmer : Hehe. Wah. Bakul ingat. Macih dak muchuk.hehe. Yeay. Hadiah ne? Bagi kiss berjuta2 lemon. he. Thanx tau

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...